| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
proclay młody adept

|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 09:37 Temat postu: |
|
|
to moja stara (baaaaardzo stara) animacja poklatkowa niestety nie pamietam w ile klatek robilem wiec nie powiem ale raczej wyszla teraz przesylam animacje zrobiana przy uzyciu bionicle stars kilka sekund to trwa
http://www.youtube.com/watch?v=sieQWf-iCXM  _________________ animacja clay motion czyli stop motion to moja pasja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
proclay młody adept

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sinsky animator

Dołączył: 06 Lis 2009 Posty: 270 Skąd: Brześć Kujawski/Włocławek
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 11:49 Temat postu: |
|
|
Ciekawe ruchy przy Bionicle, przydałoby się je upłynnić. Natomiast pierwszy film nie potrzebuje komentarza ze względu na starość;]
Pamiętaj, że przy kończeniu ruchu kończyny w ostatnich klatkach poruszają się wolniej, można by porównać to do sinusa, który przy szczycie prawie nie zmienia wartości. Dodaj ruchom więcej sprężystości, a samej postaci nadaj wrażenie masy - tak jak jest to u normalnego człowieka. _________________ Sinsky |
|
| Powrót do góry |
|
 |
proclay młody adept

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sinsky animator

Dołączył: 06 Lis 2009 Posty: 270 Skąd: Brześć Kujawski/Włocławek
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 12:21 Temat postu: |
|
|
O coś takiego, ale tutaj niestety zostało mocno przebajerzone w komputerze - mało widać;]
Wszakże gość profesjonalnie animuje.
Sam mam Bionicle, i to dużo, pomimo świadomości ich istnienia pod biurkiem jakoś nie ciągnęło mnie do animacji... Ale to było lata temu, czas odkurzyć nieco wiaderko;]
Swoją drogą Lego oferuje stawy kulkowe, można by zamówić coś takiego za cenę mniejszą niż u Armaverse, a nawet u Se-Ma-Fora...
Jakby zamówić hurtowo, wyszłoby tak jakoś 100 zł za szkielet;]
No to próbuj dalej, trening czyni mistrza!
Pozdrawiam, _________________ Sinsky |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|